Skreenz Travel Blogs

Ik ben Marco van der Lingen oprichter van Skreenz Travel Blogs. In 2010 zijn we gestart met onze eerste travel blog: Bollenstreek.nl. Dit deden we in de eerste jaren vooral als hobby naast onze freelance interim marketeer werkzaamheden bij diverse bedrijven en organisaties. Toen in 2017 het aantal jaarlijkse bezoekers boven de 1 miljoen kwam zijn we ons fulltime gaan richten op onze travel blogs.

Portfolio Travel Blogs

Inmiddels hebben we een portfolio aan travel blogs opgezet met verschillende thema’s. We bereiken jaarlijks inmiddels ruim 5 miljoen mensen met onze blogs en social media en werken samen met toonaangevende bedrijven in de toerisme en recreatie branch.

Inspirerende travel blogs op alle schermen

Met onze travel blogs bereiken we de reizende consument op verschillende momenten in de customer journey. Van inspiratie, het plannen van de reis tot het reizen en het (na)genieten van de belevenissen. Die doen we door op het juiste moment aanwezig te zijn op het juiste ‘scherm’ zoals computer en mobiele telefoon.

Samenwerken: No Sale No Pay

Onze Travel Blogs richten zich op het promoten van een streek of thema. We werken met onze travel blogs met onze unieke No Sale No Pay methode. Hierbij rekenen we geen partnership abonnementen maar krijgen we betaald als er ook daadwerkelijk een bezoeker of verkoop is geweest.

Een belangrijke succesfactor voor ons is samenwerken. Door het koppelen van bedrijven en organisatoren van activiteiten zorgen we ervoor dat bezoekers meer activiteiten gaan ondernemen en zo een nog leukere beleving krijgen. Bijkomend voordeel is dat er ook meer omzet gegenereerd wordt tijdens een bezoek.

Interim marketingprojecten

Onze marketing expertise is ook op interim basis in te huren voor strategische destinatie marketing projecten. Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra marketing expertise? Neem eens vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Voor de interim marketingprojecten werken we een uurtarief van € 165,00 per uur (excl. BTW).