Skreenz Destination Marketing

Ik ben Marco van der Lingen oprichter van Skreenz Destination Marketing. Wij zijn anders dan andere city marketingorganisaties. We hebben geen duur kantoor en geen vaste medewerkers. We werken onafhankelijk van overheden en krijgen geen subsidies. In onze snel veranderende wereld is deze flexibiliteit en onafhankelijkheid essentieel om snel te kunnen handelen en inspelen op innovaties. Wij zetten voornamelijk digitale marketingmiddelen in gericht op de verschillende ’touchpoints’ zoals computer, mobiel en tv. We werken met een groot netwerk met (internationale) partners waar we afhankelijk van de gewenste expertise gebruik van maken om zo altijd het beste resultaat te kunnen realiseren.

Skreenz destinatie campagnes

Als marketingbureau onderscheiden we ons ook met een hands on mentaliteit waarbij een goede mix van strategie en realisatie nastreven. We noemen dit ook wel ‘Denken & Doen’. In verschillende city marketing projecten hebben we ervaren dat de resultaten van veel city marketing campagnes worden beperkt door de afhankelijkheid van overheden en andere stakeholders. Dit in combinatie met onze mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat we destinatie campagnes in eigen beheer hebben opgezet. Onze campagnes richten zich op verschillende fases van de customer journey en hebben een geografische of thematische focus. Met onze eigen destinatie campagnes bereikten we ruim 3 miljoen bezoekers per jaar.

No Sale No Pay

Onze destinatie campagnes richten zich op het promoten van een streek of thema in Zuid-Holland en/of Noord-Holland. We werken met onze campagnes met onze unieke No Sale No Pay methode. Hierbij rekenen we geen partnership abonnementen maar krijgen we betaald als er ook daadwerkelijk een bezoeker is geweest.

Samenwerken

Een belangrijke succesfactor binnen destination marketing is samenwerken. Door het koppelen van bedrijven en organisatoren van activiteiten zorgen we ervoor dat bezoekers meer activiteiten gaan ondernemen en zo een nog leukere beleving krijgen. Bijkomend voordeel is dat er ook meer omzet gegenereerd wordt tijdens een bezoek.

Interim marketingprojecten

Onze marketing expertise is ook op interim basis in te huren voor strategische destinatie marketing projecten. Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra marketing expertise? Neem eens vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Voor de interim marketingprojecten werken we een uurtarief van € 165,00 per uur (excl. BTW).